Tota celebració és important i més si és d’aniversari. En aquest cas concret ens ha tocat a nosaltres i Espic ha celebrat el seu quart aniversari.

L’any 2016, el nostre “contact-center” va obrir portes donant suport a tres empreses. Aquesta xifra ha anat augmentant i a dia d’avui ja són una tretzena d’empreses que confien en els nostres serveis. Aquest creixement també passa pel nostre equip que ja supera la cinquantena de persones.
En aquesta data especial per Espic i pels seus treballadors vam voler que tothom participés i vam organitzar una activitat culinària. Tothom havia de portar un plat típic o alguna especialitat ja que realment el més important era fer partícip a tota persona que forma part d’aquesta gran família.  

Però no vam voler que tot quedés en un repte culinari! Per donar-li més emoció a aquesta data, vam fer un sorteig amb la participació de tota la plantilla amb la possibilitat de guanyar diferents premis. Un dels aspectes més importants per Espic és el seu equip i per això vam voler posar el nostre granet de sorra per demostrar que valorem el treball de tots.Volem agrair a tot el nostre equip perquè sense vosaltres això no seria possible.
Junts hem fet que aquest aniversari sigui especial.
Som un gran equip!