Servei de contact center de qualitat.
La Massana

Av. Sant Antoni, 32B

Encamp

Av. Joan Martí, 129

Envia'ns un correu

info@espic.ad

Oferim solucions
d’atenció al client
Truca'ns!
T’ajudem a digitalitzar
la teva relació amb el client.
Truca'ns!
Serveis d'alta qualitat amb agents
experimentats i especialitzats

en el sector
Truca'ns!
Demana informació sense compromís.
Posa’t en contacte i et farem un dimensionament a mida.
Qui som

Empresa amb vocació de serveis de qualitat, innovació tecnològica i capital humà especialitzat.

Espic és un Call Center multilingüe amb més de 6 anys d'experiència al Principat d'Andorra, especialitzat en serveis professionals d'atenció al client, accions de telemàrqueting, e-servicing, desenvolupament comercial i de vendes, campanyes de retenció, gestió d'incidències, BO, anàlisi d'experiència de Clients, integració de boots, partner BPO.

Som especialistes en el sector bancari i en el àmbit governamental, i tenim experiència internacional i multisectorial , treballant amb diferents empreses líders en els seus sector (banca, telco, informàtica, lleure, sanitat, organismes oficials).

Qui som

Empresa amb vocació de serveis de qualitat, innovació tecnològica i capital humà especialitzat.
Serveis

Els nostres serveis, de dilluns a diumenge, les 24 hores del dia

image

Incrementem
la rendibilitat dels nostres clients

image
Valors diferencials

Solucions globals per a Contact Center

La nostra missió és satisfer les necessitas d’atenció telefònica del client per impulsar la seva eficiència i aportar solucions amb alts estàndards de qualitat i tecnologia innovadora.

La nostra visió és ser un referent i líder en el sector d'atenció telefònica, no només per la qualitat del servei sinó també pel valor afegit que donem gràcies a les persones i la tecnologia, apostant pel desenvolupament humà i professional dels nostres treballadors.

Els nostres valors són els que defineixen com som i com volem ser per poder créixer dintre de l’empresa. Aquests valors ens guien i influeixen en el servei a l’hora d’atendre una trucada i en els nostres objectius empresarials.
  • Actitud - L'actitud és la base de tot. És el que ens permet aconseguir resultats, i potenciar la nostra base formativa i experiència.
  • Respecte - Valor vital per tal de fomentar un ambient de treball favorable. El respecte a la persona independentment de la funció i el càrrec. Tots som persones i tots som importants.
  • Orientació al client - Satisfer la necessitat del client és la nostra missió, per tant, ens ha d’agradar parlar amb ell i poder-lo ajudar.
  • Compromís - Professionalitat amb allò que fem. Sentir-se part de l’empresa; i pensar que si a l’empresa li va bé a mi m’anirà bé.
  • Treball en equip - Compartim. Compartint, aprenem i si aprenem, creixem. Si al company li va bé, a mi també m’anirà bé.
  • Comunicació - La comunicació no només és expressar tot allò que ha d’ajudar a millorar l’entorn de treball, les relacions i el nostre dia a dia; sinó que també és saber escoltar. Les coses milloren, prosperen, i es resolen si s’escolten i es parlen.
IDIOMES

Atenció multilingüe

Per garantir el màxim els nostres serveis, els nostres agents són multilingües.
Treball

Metodologia

single_11